Skip to content
selfie ijsland
Verrassend anders
stamp
Verrassend anders
Verzamel mooie herinneringen in plaats van spullen

Met regelmaat hoor je mensen zeggen: cruisen? Dat is niks voor mij. Bij het woord cruiseschip hoor je de tune van ‘loveboat’ al in je hoofd. Iedere avond ‘op chic’ naar het diner, dat voelt als een reis vol verplichtingen.

Maar als je dit leest, denk je er al anders over:

Je vliegt naar de Canarische Eilanden, naar Las Palmas. Om 22 uur vertrekt de boot, waar je een gezellige hotelkamer hebt. Op dag 2 vaart de boot de hele dag op zee. Er is van alles te doen. Zwemmen, naar fitness, een lesje zumba of pilates volgen, een drankje aan de bar, luieren op het dek, een theatershow, kookles, heerlijk dineren, naar de nachtclub… verzin het en het kan!

De volgende ochtend kom je aan op het Portugese eiland Funchal. De hele dag kun je je vermaken op het eiland. Iedere nacht vaart de boot en kom je ’s ochtends aan op een ander eiland: Tenerife, Fuerteventura, Arrecife en eindigend weer op Las Palmas. Omdat je steeds in de ochtend aankomt, heb je de hele dag om je te vermaken op de eilanden. Als je wilt, regel ik dat er een auto voor je klaar staat om het eiland te verkennen en je op zoek kunt naar de mooiste strandjes.

Een achtdaagse cruise waarbij je veel verschillende eilanden aandoet. Een ideale kennismaking met dit gebied én met de cruise-wereld.

Hoe klinkt dat?

Verrassend anders! Hier lees je meer over cruises. Wil je een reisvoorstel? Prijsvoorstel? De prijzen lopen enorm uiteen, afhankelijk van het type hut en boot. Ik vertel je er graag meer over dus neem vrijblijvend contact met me op.

Verrassend anders is natuurlijk ook een short-break naar Tromsø om het Noorderlicht te zien, een Yoga vakantie op Ibiza, een mindfulness zeilvakantie in Griekenland of een schildervakantie in de Provence.

Of een maatschappelijke vakantie waarbij je meehelpt om de oceaan schoon te maken, scholen op te bouwen in Roemenië of vrijwilligerswerk doen met wilde katten in Zuid-Afrika.

Verrassend anders
Een retraite in Italië, cruisen in de Caraïben, een schilderworkshop in de Provence… ik heb nog veel meer ideeën.
verrassend-ander-bloemen
verrassend-ander-yoga
cruisship