Skip to content
selfie citytrip
Prettig lang weekend
Middel 4@150
Prettig lang weekend
Work, Travel, Save, Repeat

Het weekend is om te ontspannen, uit te rusten van de werkweek en op te laden voor de week weer begint. Maar thuis is er altijd wel iéts wat je aandacht vraagt. Het huishouden, de tuin, boodschapppen, klusjes … de lijst lijkt eindeloos.

Dan is het heerlijk om een weekendje weg te gaan. Even alles achter je laten en niets hoeven doen, behalve genieten.

Voor de één is dat een paar dagen ontspannen in een mooi hotel in een natuurlijke omgeving. Waar fietsen klaar staan, waar gewandeld kan worden en ’s ochtends een heerlijk ontbijt voor je klaar staat. Waar je ’s middags met een goed boek weer even in bed kan kruipen en ’s avonds gezellig dineren kunt.

Voor de ander is dat het bezoeken van een interessante stad. Dwalen door de straatjes van Rome, een fietstour doen in Barcelona of een terrasje pakken in Parijs.

Laat mij je weekendje weg regelen. Met de trein naar Berlijn of vliegen naar Stockholm? Een fietstocht, tickets voor het museum of een bijzondere theaterervaring? Een gezellig hotel met een lekker ontbijtje… Je ReizenRegelaar regelt alles wat jij wilt voor een prettig lang weekend. Een midweek mag natuurlijk ook 😉

Prettig lang weekend
Even een paar dagen er tussen uit doet wonderen!
parijs
Prettig lang weekend
zon-en-strand-2